cover

Иновациони центар  (ИЦЕФ)

Електротехничког факултета Универзитета у Београду

ЗА САРАДНИКЕ ИЦЕФ-А
Корисничко име:


Шифра:
Вест
26.06.2015.
Промоција система за децу са аутизмом
Презентација ће се одржати 04. јула 2015. године у свечаној сали Електротехничког факултета(I спрат), у 11 часова.

Позивамо Вас на презентацију иновационог пројекта „Систем за интерактивни третман и евалуацију стања деце са аутизмом“ коју организује Иновациони центар Електротехничког факултета Универзитета у Београду у сарадњи са удружењем „АБА третман за децу са аутизмом у Србији”. Презентација ће се одржати у суботу, 04. јула 2015. године у Београду у свечаној сали Електротехничког факултета(I спрат), Булевар краља Александра 73, са почетком у 11 часова.

 

Циљ презентације је упознавање јавности, али и родитеља, стручњака, истраживача и активиста који се из перспективе различитих дисциплина, теоријски и практично баве едукацијом и рехабилитацијом особа са поремећајем аутистичког спектра, са резултатима овог пројекта и могућностима коришћења модерних технологија у раду са децом са поремећајем аутистичког спектра.

 

Осим презентације пројекта, установама из Београда које раде са децом са поремећајима из аутистичног спектра биће додељени таблет уређаји са инсталираном апликацијом аКомуникатор, која је један од резултата овог пројекта.