cover

Иновациони центар  (ИЦЕФ)

Електротехничког факултета Универзитета у Београду

ЗА САРАДНИКЕ ИЦЕФ-А
Корисничко име:


Шифра:
Вест
18.05.2016.
FinTech хакатон
Ово је прилика за све који желе да у року од 48 сати са својим тимом покушају да креирају иновативно софтверско решење.

Ово је прилика за све који желе да у року од 48 сати са својим тимом покушају да креирају иновативно софтверско решење, у виду веб или мобилне апликације, и тако одговоре на неку од задатих тема из домена дигиталног банкарства.

Није неопходно да поседујеш експертизу из области банкарства или финансија – оно што ти је потребно за успех је тим који обједињује знања и вештине из ИТ-а и дизајна, бизнис размишљање, креативност и одлучност да за 48 сати квалитетно одговориш на постављени изазов.

Ко може да се пријави?

→ Комплетни тимови од максимално 5 чланова, који ће у себи имати капацитете да развију софтверска решења (wеб или мобилна), дакле идеално је да се у тиму нађу програмери, дизајнери, људи из света бизниса и предузетници.
→ Некомплетни тимови који траже појачање још неког члана.
→ Појединци (ИТ-јевци, дизајнери, људи из света бизниса, предузетници) који мисле да својим идејама, креативношћу и знањем могу допринети развоју иновативног решења на задате теме.

Током хакатона, биће ти на располагању врхунски ментори из области банкарства и финансија, али исто тако и програмирања, дизајна, као и припрема за јавни наступ (презентацију).

Партнери су обезбедили све потребне услове за неометан развој иновативних софтверских решења, као и сјајне награде - укупни новчани наградни фонд је 5.000€ за три најбоља решења. Сва решења након хакатона остају искључиво у власништву тимова и на њима је како ће даље са њима располагати.

Пријави се до 23. маја у 23:59.  http://hackathon.icthub.rs/